Apparaten en Accessoires
Goan prawn curry
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil40 g
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh tomato cut into quarters1
-
ground turmeric¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
black mustard seeds2 tsp
-
coconut milk400 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and with tails intact (see Tips)450 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
lemons cut into wedges, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
805.2 mg
Eiwitten
28.1 g
Calorieën
1747 kJ /
415.8 kcal
Vetten
31.8 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
14.1 g
Koolhydraten
8.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Madras curry powder
15min
Chicken tikka masala
1u. 10min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1u.
Balti coconut fish curry
50min
Beef madras
1u. 30min
Coconut lamb curry
2u.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1u. 45min
Lamb saag
1u. 30min
Bhuna gosht
1u. 20min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min
Chicken korma
45min
Thai green chicken curry
30min