Apparaten en Accessoires
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
Voorbereiding 35min
Totaal 9u. 40min
12 slices
Ingrediënten
Coffee almond base
-
raw sugar80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg white1
-
instant granulated coffee1 tbsp
-
salt1 pinch
-
slivered almonds lightly toasted60 g
Coffee chocolate top
-
raw sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brewed espresso coffee2 tbsp
Champagne snaps
-
butter for greasing
-
flaked almonds40 g
-
raw sugar130 g
-
champagne (see Tips)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
64.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1992 kJ /
476.1 kcal
Vetten
34.1 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
18.2 g
Koolhydraten
37.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration cakes
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Coppa del nonno
5min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3u. 35min
Fig and walnut ice cream
8u. 40min
Cheesecakes in jars
4u.
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1u. 5min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Torta caprese with raspberry jelly
2u.
Caramels
3u. 40min
Almond shortbread biscuits
2u. 10min
Salted caramel sauce
40min