Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coffee almond base
- 80 g raw sugar
- 400 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg white
- 1 tbsp instant granulated coffee
- 1 pinch salt
- 60 g slivered almonds, lightly toasted
Coffee chocolate top
- 100 g raw sugar
- 300 g pouring (whipping) cream
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 1 egg yolk
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp brewed espresso coffee
Champagne snaps
- butter, for greasing
- 40 g flaked almonds
- 130 g raw sugar
- 100 g champagne (see Tips)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1933.7 kJ / 460.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 60.9 mg
Alternatieve recepten
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Lemon curd easter biscuits
1 Std. 30 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Black forest cake
5h
Angel cake
5 godz. 15 min
Mini strawberry mousse flower tarts
4 Std. 45 Min
Black forest Christmas yule log
1 Std. 30 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min