Apparaten en Accessoires
Fruit and nut loaf
Voorbereiding 20min
Totaal 27u. 50min
24 slices
Ingrediënten
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
246.1 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
592.6 kJ /
141.6 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
28 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sourdough at home
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sourdough pizza base
3u. 5min
Sourdough Baguettes
15u.
Rye sourdough starter powder
24u. 10min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1u. 30min
Brioche hot cross buns
2u. 30min
Café-style banana bread
1u. 45min
Beetroot ciabatta
15u.
Rye sourdough baguettes
27u. 20min
Everyday sourdough loaf
4u. 20min
Mother sourdough starter
108u. 20min
Spiced fruit loaf
2u. 30min
Rye sourdough loaf
18u. 20min