Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 592.6 kJ / 141.6 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 246.1 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Spelt bread
26 Std.
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Fig and walnut bread
3h 20min
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Rye sourdough starter powder
24 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min