Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 14480.9 kJ / 3447.8 kcal
- Eiwitten
- 89.9 g
- Koolhydraten
- 598.2 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 84.9 g
- Natrium
- 5675.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seeded bread loaf
3h 20min
Five seed bread
1 godz. 50 min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Rustic bread
2hod.
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Carrot kimchi
Geen beoordelingen
Spelt bread
26h
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min