Apparaten en Accessoires
Beef liquid stock (TM5)
Voorbereiding 25min
Totaal 3u. 25min
1320 g
Ingrediënten
-
vegetable oil10 g
-
onion peeled and cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves cut into halves2
-
beef meat and bones (see Tips)400 - 500 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
black peppercorns10
-
allspice berries5
-
dried bay leaves1 - 2
-
water to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)1200 - 1400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1320 g
Natrium
3410 mg
Eiwitten
102 g
Calorieën
3501.9 kJ /
837 kcal
Vetten
32.4 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Spiralized Carrot Pickles
Nu există evaluări
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min.
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 min.
Peach Iced Tea
2h
Pizza log
1h 55 min.
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1h 10 min.
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min.
Saint-Honore
2h 45 min.
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45 min.
Cinnamon Hot Toddy
35 min.
Paleo sandwich bread
1h 30 min.
Sweetcorn and potato chowder
40 min.