![Yoghurt soup cups Yoghurt soup cups](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4933B292-F93F-476E-B2F8-823191D28AC3/Derivates/25C68528-77F4-4847-ACD3-0530E0E5E2BD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g medium-grain white rice
- 1 garlic clove
- 120 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g water
- 300 g Greek yoghurt
- 1 egg
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 200 g after draining)
- ½ - 1 tbsp dried chilli flakes
- 3 stalks kale, stalks removed and leaves finely chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 252.4 kJ / 60.1 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 113.4 mg
Alternatieve recepten
Ricotta and pistachio cheesecake
10 Min
Steamed lemon cake
2h 20min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Persimmon Pudding
2 Std. 10 Min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 Std. 10 Min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 Min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 Min
Antioxidant detox juice
15 Min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Strawberry almond gelato
12h 20min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Mango and labne slice
28h