Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g medium-grain white rice
- 1 garlic clove
- 120 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g water
- 300 g Greek yoghurt
- 1 egg
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 200 g after draining)
- ½ - 1 tbsp dried chilli flakes
- 3 stalks kale, stalks removed and leaves finely chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 252.4 kJ / 60.1 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 113.4 mg
Alternatieve recepten
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Cucumber soup with prawn skewers
Pas d’évaluation
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Peas and jamon
40 min
Cucumber soup
25min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Cacao cinnamon eggnog
25min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min