Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g medium-grain white rice
- 1 garlic clove
- 120 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g water
- 300 g Greek yoghurt
- 1 egg
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 200 g after draining)
- ½ - 1 tbsp dried chilli flakes
- 3 stalks kale, stalks removed and leaves finely chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 252.4 kJ / 60.1 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 113.4 mg
Alternatieve recepten
Chopped vegetable salad
10 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Balinese Betutu Chicken
5h 35 min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Rice salad
1 Std.
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 Min
Neapolitan ice cream cake
21h 10 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Mixed vegetable mash (purée)
40 Min