Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm)
Caramelised onion
- 20 g olive oil
- 250 g red onion, cut into wedges
- ½ fresh long red chilli, cut into pieces
- 100 g light brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 1 tsp salt
Chicken sausage
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp dried mixed herbs
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 801.9 kJ / 191.7 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 411.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian sausages
40 dk
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Beef stock paste
3h
Chicken stock paste
45 Min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Iced puff pastry
40 dk
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Tomato paste
2 Std. 20 Min
Cooked mayonnaise
5 Min