Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries or frozen
- 100 g caster sugar
- 20 g freshly squeezed lemon juice
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
Raspberry cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained
- 500 g fresh mixed berries, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
Alternatieve recepten
Gingerbread ice cream
10 Std. 20 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Decadent dark chocolate brownies
1sa 30 dk
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28h
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 dk
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Lemon meringue cupcakes
1sa 30 dk
Rocky road Christmas trees
24 Std. 30 Min
Six-layer cake
5h 45min
Chocolate lava pudding
40 dk