Apparaten en Accessoires
Mixed berry pavlova stack
Voorbereiding 30min
Totaal 5u. 30min
12 portions
Ingrediënten
Raspberry coulis
-
fresh raspberries or frozen200 g
-
caster sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained20 g
-
fresh mixed berries to garnish500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
49.3 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1491.1 kJ /
356.4 kcal
Vetten
18.8 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
11.5 g
Koolhydraten
45.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pavlova
6u.
Mixed berry pavlova stack
5u. 30min
Hazelnut chocolate brioche
2u.
"To die for" mini pavlovas
2u. 40min
Profiteroles
2u.
Mini Green Shakshukas
Geen beoordelingen
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1u. 20min
Hedgehog honeycomb slice
2u. 35min
Lemon meringue cupcakes
1u. 30min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2u. 40min
Brioche fruit tarts
4u.