![Berry and cream sponge "omelettes" Berry and cream sponge "omelettes"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bd719bf5-6266-4820-b56e-2d73aeead8bd/Derivates/cf65e37e-9b9e-406b-b2ee-d0eb8b55fe25.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g icing sugar, plus extra to dust
- 3 eggs, separated
- 35 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp vanilla bean paste
- 18 fresh raspberries, to decorate (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 992.3 kJ / 236.3 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 50.1 mg
Alternatieve recepten
Polish doughnuts
2h 30 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3 Std.
Lollipops
40min
Portuguese-style crème brûlée
25min
White chocolate and coconut rice pudding
35 Min
Granini slice
2h 15min
Dirt puddings
1 Std. 30 Min
Chocolate ripple cheesecake towers
40min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1 Std. 50 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Cheesecakes in jars
4 Std.