Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- gluten free flour, to dust
- 2 eggs
- 140 g caster sugar
- 10 g grapeseed oil
- 100 g gluten free cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
- ½ tsp gluten free baking powder
Lemon glaze
- 75 g pure icing sugar
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608.5 kJ / 384.4 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 56.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Gluten Free Dinner Rolls
1j 55 menit
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Custard horns
1h 45min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Banana bread with chai crème fraîche
1h 35 min
Lemon glaze madeleines
24 Std. 30 Min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min