Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- gluten free flour, to dust
- 2 eggs
- 140 g caster sugar
- 10 g grapeseed oil
- 100 g gluten free cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
- ½ tsp gluten free baking powder
Lemon glaze
- 75 g pure icing sugar
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608.5 kJ / 384.4 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 56.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Irish Shortbread
1h
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Spooky shortbread fingers
1óra 50p
Mini chocolate bundts
45min
Chocolate and strawberry domes
51h
Baklava cheesecake
25 godz. 45 min
Chocolate miso eclairs
1h 45 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Vanilla Cupcakes
1h 10min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.