Apparaten en Accessoires
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
94.5 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Vetten
53 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
32.9 g
Koolhydraten
0.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min.
Smoked salmon terrine
24hod. 25min.
Perfect steak with sauce Bernaise
35min.
Lemon Ginger Sour
15min.
Confit garlic
15min.
Chickpea soup (Revithia)
Žádné hodnocení
Croquembouche
Žádné hodnocení
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min.
Dubai pistachio tiramisu
Žádné hodnocení
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min.
Beurre blanc
15min.
Pull-Apart Dinner Rolls
2hod. 15min.