Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stock
- 170 g onions, cut into pieces
- 85 g carrots, cut into pieces
- 85 g celery, cut into pieces
- 20 sprigs fresh parsley
- 3 sprigs fresh thyme
- 1815 g fish stock
- 2 carrots, cut on the bias (6 mm/¼ in.)
Gefilte Fish
- 455 g fresh white fish, boneless, skinless, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 3 large eggs
- 130 g matzo meal
- 1 tsp kosher salt
- Belgian endive, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground horseradish, ready-made with beets, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 389 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 575 mg
Alternatieve recepten
Whisked Egg Whites
5 min
Steamed Shrimp
20 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Tamale Pie (Anna) Metric
1 godz. 30 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Tarte tatin
2h
Whipped egg whites
10 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Habanero Salsa
10 min