Compatibele versies
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 6 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 large eggs
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 oz sugar
- 1 ½ tsp glucose (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ oz whole milk
- ½ tsp salt
- 3 oz unsalted butter, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
3
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 3 oz milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
1
oz Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
of 1 oz dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 4 oz heavy whipping cream
- 2 oz passion fruit purée
-
1
oz liqueur, apricot
of 1 oz apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1787 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 184 mg
Alternatieve recepten
Traditional crème brûlée
25h
Salted Caramel Popcorn
1h 55min
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min
Spaetzle
35 Min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2h 5min
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1小时 20 分钟
Essence of Tomato Water Shots
24 Std. 15 Min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 Std.
Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza
25min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Crêpes Suzette
1小时 20 分钟
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 Std. 45 Min