Apparaten en Accessoires
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Voorbereiding 5min
Totaal 8u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
raw macadamia nuts10 ½ oz
-
water19 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice water for water bath
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
587.9 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Vetten
37.6 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
7.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sugar Cookies with Lemon Curd
2u. 30min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
20min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5u.
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5u. 15min
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12u. 20min
Carrot & Apple Cottontail Collins
10min
Vegan "Crab" Cakes
1u. 10min
Vegetable Stock Base
40min
Carrot Pasta
1u. 20min
Cashew Milk
5min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2u. 15min