![Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric) Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3f5d792e-ea3e-46cb-9ace-cde5901d95a3/Derivates/bc177458-fc25-4253-86ce-6efff203e476.jpg)
Compatibele versies
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 210 g bread flour, plus extra to dust
- 2 eggs, large
- 4 egg yolks, from large eggs
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp glucose syrup (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- 15 g whole milk
- ½ tsp salt
- 90 g butter, unsalted, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
85
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 85 g milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
30
g Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
of 30 g dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 115 g whipping cream
- 60 g passion fruit purée
-
30
g apricot liqueur
of 30 g apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2230 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 214 mg
Alternatieve recepten
Coconut Yoghurt
13h 20 min
Tomato rice
30 Min
Red Velvet Waffle
20 Min
Courgette Omelette
40 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Panellets
11 Std. 20 Min
Festive Baguette
3h 45min
Veal in tuna sauce
Geen beoordelingen
Quick coffee sorbet
5 min
Salmorejo
10 Min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 Min
Festive Baguette
3h 45min