Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panzanella
- 12 oz bread, cubed (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
Dressing
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz white vinegar
- 1 pinch sugar
- 1 heaping tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Salad
-
8
oz fresh cherries, pitted
of 8 oz dried sour cherries - ½ package arugula (approx. 8 oz)
-
1
nectarine, hard, cut into pieces (½ in.)
of 1 peach, hard, cut into pieces (½ in.) - ½ Lebanese cucumber, cut into pieces (½ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1h 15 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Roasted Potato Salad
1h