Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 35 oz water
- 4 large eggs
-
16
oz chicken breast fillet, boneless skinless, cubed (½ in.)
of 16 oz chicken tenders, cubed (½ in.) - ½ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 3 oz extra virgin olive oil
- ½ oz shallots
- 1 garlic clove
- 2 oz red wine vinegar
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 romaine lettuce head, to serve, torn into pieces (approx. 1 lg. head)
- 2 tomatoes, cored, seeded and diced (¼ in.), (approx. 9 oz)
- 2 avocados, diced (½ in.), (approx. 12 oz)
- blue cheese, crumbled, to serve (approx. 4 oz)
- fresh chives, to serve, sliced (¼ in.), (approx. ½ oz)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2054 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chinese Chicken Salad
1 Std. 30 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Creamy Broccoli Salad
10 min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10 min
Chicken Parmesan
1h 10 min
Mini Meatball Breakfast Hash
40 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Rolled Frittata
55min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h