
Apparaten en Accessoires
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Voorbereiding 25min
Totaal 50min
16 pieces
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Voeding per 1 piece
Calorieën
167 kcal /
699 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
11 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
539 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Indoor Picnic
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten