Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz oil, divided
- 2 garlic cloves, divided
-
18
oz pork loin, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided
of 18 oz pork neck, boneless, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided - 4 - 6 pinches sweet paprika, divided
- 7 oz carrots, cut into pieces
- 7 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 11 oz wild rice, pilaf blend
- 1 oz tomato paste
- 25 oz water
- ½ tsp ground cumin
- ground black pepper, to season, to taste
- 1 ½ oz pitted prunes
- 1 sprig fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2917 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 181 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Red Beans and Rice
1h 15min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 Std. 35 Min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45 min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.