Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz oil, divided
- 2 garlic cloves, divided
-
18
oz pork loin, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided
of 18 oz pork neck, boneless, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided - 4 - 6 pinches sweet paprika, divided
- 7 oz carrots, cut into pieces
- 7 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 11 oz wild rice, pilaf blend
- 1 oz tomato paste
- 25 oz water
- ½ tsp ground cumin
- ground black pepper, to season, to taste
- 1 ½ oz pitted prunes
- 1 sprig fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2917 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 181 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Tuna Salad
5 Min
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Meat Sauce
1h 45min
Three Egg French Omelet
30 Min