Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g water
- 1 pinch dried instant yeast
- 100 g baker's flour
Dough
- 200 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra to dust
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp sea salt
- 3 tsp barley malt powder (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- milk, to brush
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1040.7 kJ / 248.7 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 475.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Whoopi's Lemon Granita
1h 10 min
Caramel peach brioche
2h 15min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45min
Italian sandwich Rolls
2h 45 min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Hot cross bun loaf
2 godz. 40 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Cheat's Kaiser rolls
2 Std. 30 Min
Cheese and bacon rolls
2h