Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g water
- 1 pinch dried instant yeast
- 100 g baker's flour
Dough
- 200 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra to dust
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp sea salt
- 3 tsp barley malt powder (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- milk, to brush
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1040.7 kJ / 248.7 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 475.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Lamb tikka with spicy eggplant
Geen beoordelingen
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Ras el hanout
10min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Rhubarb and ginger gin fizz
336 godz. 10 min
Indonesian white spice paste
35 min