![Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6) Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 506.7 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian Pizza (TM6)
Geen beoordelingen
Piccalilli
720h 35min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1u.
Leftover Vegetable Hummus
10min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Sumac-spiced Houmous
5min