Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 506.7 mg
Alternatieve recepten
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Indonesian white spice paste
35 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min