Compatibele versies
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry Confit
- 340 g fresh raspberries
- 1 tbsp lemon juice
- ¾ tsp pectin powder
- 30 g sugar
Almond Cake
- 170 g almond paste, softened
- 170 g butter, unsalted, diced, room temperature
- 170 g sugar
- 130 g almond flour
- 170 g sour cream
- 3 eggs, large
- 1 tbsp baking powder
- ⅛ tsp salt
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
- 2 sheets gelatin, silver grade
- cold water, to cover
-
170
g white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
of 170 g white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip) - 60 g whole milk
- 455 g whipping cream, divided
- 1 vanilla pod
- 1 - 2 tsp rose water, to taste
Mirror Glaze
-
1
tbsp gelatin powder, unflavoured
of 4 ½ sheets gelatin, silver grade - 6 tbsp water
- 170 g sugar
- 2 tsp glucose syrup (see Tip)
- 155 g whipping cream
-
155
g white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
of 155 g white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip) - 1 - 3 tsp red food colouring gel, to desired tint
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2473 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 155 mg
Alternatieve recepten
Crème caramel (flan)
3h
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 Std. 10 Min
Peach Melba Foam Trifles
40 dk
Rainbow Fruit Tart
1 Std. 40 Min
Rainbow Cake
2 Std. 45 Min
Chicken Mole Verde
Geen beoordelingen
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1sa
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 Min
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
4 godz.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Prune Jam
55 Min
Gratin dauphinois
50 Min