Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermented rice
- 150 g cold rice
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tbsp water, boiled and cooled
- 70 g ragi (rice wine starter)
Batter
- 165 g white rice flour
- 1450 g water
- 75 g caster sugar
- 4 g fruit salt, e.g. Eno®
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 456 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Nasi Lemak
45 Min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1h 20min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2ωρ. 40 λεπτ.
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min