Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
- 4 pandan leaves, cut in 10 cm length
- 500 g Thai glutinous rice, soaked for 2 hours, rinsed
- 300 g coconut milk
- 350 g palm sugar, cut in chunks
- 50 g sugar
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi Lemak
45 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Masala Squid
25 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Sambal Belacan
10 Min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min