Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g whole chicken legs, boneless, cut in pieces (4 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g cooking oil
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 1 fresh red chilli, diagonally sliced
- 1 fresh green chilli, diagonally sliced
- 100 g cauliflower florets
- 50 g carrot, cut in thin strips
- 100 g long beans, cut in 3 cm length
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1036 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 720 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Masala Squid
25min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Mee Goreng Mamak
15min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min