
Apparaten en Accessoires
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Voeding per 1 portion
Calorieën
366.6 kcal /
1539.5 kJ
Eiwitten
23.4 g
Vetten
28.3 g
Koolhydraten
2.6 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
8.1 g
Natrium
1333.5 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix Favourites
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland