Compatibele versies
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1333.5 mg
Alternatieve recepten
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Unicorn lemonade
6 godz. 15 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Hearty seafood chowder
45min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Potted baby vegetables
6 godz. 15 min
Asparagus and pea omelette
20min
Zingy avocado and lime dip
10 min
Carrot, feta and mint salad
40min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 menit
Poached eggs with blade cover
30min