Compatibele versies
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1333.5 mg
Alternatieve recepten
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Sous vide scrambled eggs
35 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Mushroom cappuccino
25 min
Poached eggs with hollandaise
40min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1j 55 menit
Poached eggs using blade cover
30min
Poached eggs with blade cover
30min