Compatibele versies
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1333.5 mg
Alternatieve recepten
Warm Caesar salad with polenta croutons
1hod. 55min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Poached eggs with blade cover
30min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Poached eggs with hollandaise
40 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Steamed fish with green mash
50 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Simple steamed salmon
30min