Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 tbsp whole coriander seeds
- 7 oz boiling water
-
½
tsp chicken stock paste
of ½ chicken stock cube, crumbled - 3 oz red wine vinegar
- 2 tsp salt
- 4 tbsp dark muscovado sugar
- 52 - 70 oz duck, skin on (3-4.5 lb)
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
Cauliflower Potato Purée
- 14 oz cauliflower florets
- 21 oz russet potatoes, peeled, diced (½ - ¾ in.)
- 8 ½ oz whole milk
- 1 oz unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3617 kJ / 864 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Smoked Salmon Dip
10min
Pierogi with Meat
1 godz.
Chocolate Avocado Dream
15min
Greek Fava dip
50min
Sweet Apple Dip
10min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1 godz.
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min