Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 tbsp whole coriander seeds
- 7 oz boiling water
-
½
tsp chicken stock paste
of ½ chicken stock cube, crumbled - 3 oz red wine vinegar
- 2 tsp salt
- 4 tbsp dark muscovado sugar
- 52 - 70 oz duck, skin on (3-4.5 lb)
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
Cauliflower Potato Purée
- 14 oz cauliflower florets
- 21 oz russet potatoes, peeled, diced (½ - ¾ in.)
- 8 ½ oz whole milk
- 1 oz unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3617 kJ / 864 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 Std. 15 Min
Honey BBQ Chicken
1 godz. 25 min
Cranberry Sauce
1 Std.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Caprese Egg White Omelet
20 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 godz.
Lamb with Rosemary Potatoes
1 Std.
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20 Min