Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dried chilies
-
4
spring onions, trimmed and cut into thirds
of 4 green onions, trimmed and cut into thirds - ¾ inch fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 9 ½ oz canned coconut milk
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 2 fresh kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 tsp tamarind paste
- 2 whole cloves
- ¼ - ½ tsp chili powder
- ½ tsp dried ground turmeric
- 1 tsp salt
- 49 - 56 oz whole chicken (3-3.5 lb), butterflied (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3636.8 kJ / 865.9 kcal
- Eiwitten
- 73.1 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 62.3 g
- Verzadigd vet
- 24.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 864 mg
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Indonesian red spice paste
45 Min
Beef stock paste
3 Std.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min