Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g piece fresh ginger, peeled
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 10 g brown sugar
- 15 g rice wine vinegar
- ⅛ tsp chilli powder
- 35 g sake
- 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 1 tsp cornflour
- oil, for frying
- ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2513.7 kJ / 598.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1086.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Thai beef salad
1j 15 menit
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50 min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Teriyaki salmon bowl
1j 15 menit
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 menit