Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g piece fresh ginger, peeled
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 10 g brown sugar
- 15 g rice wine vinegar
- ⅛ tsp chilli powder
- 35 g sake
- 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 1 tsp cornflour
- oil, for frying
- ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2513.7 kJ / 598.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1086.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Kung Pao chicken
1h 30min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Miso fish with Asian greens
24sa 45 dk
Korean marinade
40min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 dk
San choy bau (Matt Sinclair)
30 dk
Wonton soup (pork)
45min
Thai beef salad
1sa 15 dk
Beef cheek Bourguignon
5ωρ. 25 λεπτ.