Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 220 g raw sugar
- 4 eggs, separated
- 75 g plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (see Tip)
- 310 g milk
- boiling water
- icing sugar, for dusting
- thickened cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700.8 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 64.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Brown sugar kumara cake
1 godz. 25 min
Raspberry and lemon flan
1 godz.
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min
Caribbean carrot cake
2h 10 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Delicious lemon pudding
55 min
Lemon or lime butter
15min
Caramel macadamia slice
45 min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min