
Apparaten en Accessoires
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces1
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
celery stalk leaves included, cut into pieces1
-
canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)800 g
-
ripe tomatoes cut into halves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
water900 g
-
small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)300 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
385.3 kcal /
1618.1 kJ
Eiwitten
15.2 g
Vetten
12.3 g
Koolhydraten
52.5 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
689.7 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland