![Pasta e fagioli (Pasta and beans) Pasta e fagioli (Pasta and beans)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24B0452D-E660-4626-91F0-D6250296A106/Derivates/999298B7-9B15-44DB-B49E-3CD41F076BC9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
- 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
- 2 ripe tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 900 g water
- 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618.1 kJ / 385.3 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 689.7 mg
Alternatieve recepten
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Asparagus risotto
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Minestrone
40 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min
Penne and vegetables
35 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min