Pasta e fagioli (Pasta and beans)

Pasta e fagioli (Pasta and beans)

4.0 74 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    50 g
  • celery stalk leaves included, cut into pieces
    1
  • canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
    800 g
  • ripe tomatoes cut into halves
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • water
    900 g
  • small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
    300 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 385.3 kcal / 1618.1 kJ
Eiwitten 15.2 g
Vetten 12.3 g
Koolhydraten 52.5 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 3 g
Natrium 689.7 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...