Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Creamy tomato and basil soup
30min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Vegan moussaka
1h 50min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Tex-mex vegetable stew
1h 15 min
Kumara pie
1 Std. 45 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Cream of tomato soup
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min