Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy tomato and basil soup
30min
Minestrone
40min
Hearty lentil chilli
50min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Indian spiced sweet potato soup
25 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Tomato and red lentil soup
30min
Potato and green pea curry
50min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Mushroom bolognaise
45min