Apparaten en Accessoires
Buttermilk corn cakes
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
1434.9 mg
Eiwitten
47.4 g
Calorieën
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Vetten
125.3 g
Vezels
5.7 g
Verzadigd vet
51.6 g
Koolhydraten
176 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Apple fritters
1u.
Broccoli stem falafel
25u. 40min
Ham and cheese quinoa muffins
1u. 30min
Jackfruit nuggets
1u. 40min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1u. 20min
Silverbeet and mushroom calzone
2u.
Ricotta patties with chilli lime corn
1u. 20min
Broccoli mustard pasties
1u. 55min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Apple cinnamon muffins
40min