Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g unsalted butter, plus extra for frying
- 250 g buttermilk
- 2 eggs
- 80 g polenta
- 150 g plain flour
- 1 tsp baking powder
- ¼ tsp salt (see Tips)
- 2 pinches ground black pepper
- olive oil, for frying
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8488.7 kJ / 2021.1 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 176 g
- Vetten
- 125.3 g
- Verzadigd vet
- 51.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 1434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini cheese scones with savoury butter
30 menit
Spiced pumpkin palmiers
2 Std. 50 Min
Flaky filo fingers
1 Std. 30 Min
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Mushroom tart
50 Min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Pumpkin fritters
35 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5 min
Pumpkin loaf
1h 45 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Filo spinach slice
55 Min