Apparaten en Accessoires
Lebanese-style hommus
Voorbereiding 5min
Totaal 13u. 15min
800 g
Ingrediënten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus to soak and rinse1000 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste80 - 100 g
-
tahini100 g
-
garlic clove to taste1
-
sea salt to taste1 tsp
-
ice cubes80 g
-
olive oil to drizzle1 - 2 tbsp
-
ground cumin to sprinkle½ tsp
-
paprika to sprinkle½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 800 g
Natrium
3362.5 mg
Eiwitten
69.2 g
Calorieën
7323.9 kJ /
1750.5 kcal
Vetten
89.4 g
Vezels
40.6 g
Verzadigd vet
11.8 g
Koolhydraten
187 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1u. 10min
Muhamara dip
30min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min
Za'atar flat bread (mankouche)
1u. 35min
Portuguese bread
3u. 30min
Sriracha Sauce
72u. 20min
Baba Ganoush
1u.
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Greek cabbage salad
5min
Tarator (tahini dip)
5min
Traditional hommus
25u. 5min