Apparaten en Accessoires
Tuna and olive empanaditas
Voorbereiding 35min
Totaal 4u. 5min
30 pieces
Ingrediënten
-
water500 g
-
whole egg2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
red capsicum deseeded and cut into eighths100 g
-
green capsicum deseeded and cut into eighths80 g
-
canned crushed tomatoes drained200 g
-
pitted Kalamata olives sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
237.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
477 kJ /
114 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
9.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish tapas
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pearl barley bread rolls
1u. 15min
Rustic bread
2u.
Eggplant cannelloni
1u. 35min
Leek quiche
1u. 20min
Middle Eastern eggs
45min
Crispy olives
1u. 30min
Baba ghanoush
1u.
Vegetable pilaf
1u.
Spinach and feta galette
1u. 50min
Tuna empanadas
2u.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1u. 35min
Ham and zucchini quiche
1u. 45min