Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 whole eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into eighths
- 80 g green capsicum, deseeded and cut into eighths
- 200 g canned crushed tomatoes, drained
- 80 g pitted Kalamata olives, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g canned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 237.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10 min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Hazelnut torte
3sa 15 dk
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Coffee and cocoa toasted cereal
50min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Matcha and mango frozen yoghurt
18h 25min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Cheese soufflés
30min