Apparaten en Accessoires
Tempeh bolognaise
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
tempeh cut into cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
zucchini cut into pieces½
-
carrot cut into pieces1
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
red wine30 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
4210.7 mg
Eiwitten
60.4 g
Calorieën
4782 kJ /
1138.6 kcal
Vetten
76.6 g
Vezels
28.4 g
Verzadigd vet
18.8 g
Koolhydraten
33 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chickpea ratatouille (gut health)
1u.
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Vegetarian chilli
35min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Sweet and sour tempeh
50min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Vegetable chilli
50min
Chilli con tempeh
20min
Smoky chipotle beans
30min
Hearty lentil chilli
50min
Potato and green pea curry
50min
Lentil bolognese
30min