Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g tempeh, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ zucchini, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g red wine
- 50 g Parmesan cheese, shaved, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 4782 kJ / 1138.6 kcal
- Eiwitten
- 60.4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 76.6 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 28.4 g
- Natrium
- 4210.7 mg
Alternatieve recepten
Mushroom bolognaise
45 Min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Chilli con tempeh
20min
Vegetarian chilli
35 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Three-bean shepherd's pie
26óra
Potato and green pea curry
50min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min