Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ orange, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g orange juice (approx. 1 orange)
- 450 g carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds
- 250 g green apple, cut into quarters and cores removed
- 2 celery stalks (approx. 120 g), cut into halves
- 1 pinch sea salt (optional)
- 60 g walnuts, chopped (optional)
- 1 tbsp olive oil (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 609 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 77 mg
Alternatieve recepten
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Broccoli salad
10min
Chopped vegetable salad
10min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Curried cauliflower salad
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Hearty seven vegetable soup
30min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min