
Apparaten en Accessoires
Rendang curry
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds, deseeded if preferred1
-
red onion cut into halves½
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
garlic clove1
-
ground turmeric¼ tsp
-
coconut milk300 g
-
filtered water100 g
-
red potatoes (approx. 3 large potatoes), peeled and cut into chunks (3 cm)500 g
-
fresh kaffir lime leaves6
-
green beans trimmed and cut into halves or thirds100 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into julienne1
-
red capsicum (approx. 100 g), cut into julienne1
-
fresh baby corn (see Tips)225 g
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
tamarind paste½ tsp
-
salt1 tsp
-
lime juice only1
Voeding per 1 portion
Calorieën
242.2 kcal /
1017.5 kJ
Eiwitten
7.3 g
Vetten
12.2 g
Koolhydraten
21.8 g
Vezels
8.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland