Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 4 ½ oz Pecorino cheese, cubed
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cubed
- ½ oz pine nuts
- ¼ tsp salt
- 1 garlic clove
- 4 oz fresh basil
- 10 oz extra virgin olive oil, divided
Starter
- 2 oz all-purpose flour
- 2 oz whole wheat flour
- 4 ½ oz water
- ⅛ tsp active dry yeast
Pita Breads
- 7 ½ oz water
- 11 ½ oz all-purpose flour
- 3 ½ oz whole wheat flour
- 1 tsp sugar
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp salt
- Parmesan cheese, shaved, to garnish
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Vegetable Soup
50 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40 min
Basil Pesto
10 Min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min
Kalamata Tapenade
5 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 Min
Caramelized Red Onion Chutney
24h
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min