Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef Wellington
- 28 oz beef tenderloin (2 pieces, 14 oz ea.)
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz Dijon mustard
- 2 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz shallot, in pieces
- 14 oz fresh cremini mushrooms
- 7 oz button mushrooms
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 8 slice prosciutto (approx. 3.5 oz)
- 3 oz pâté, softened (optioneel)
- 2 sheets puff pastry
- 2 egg yolks, slightly beaten
- 1 tsp Fleur de Sel
Sauce
- 1 oz olive oil
- 1 oz unsalted butter
- 7 oz beef tenderloin, filet mignon, in pieces (1½ in.)
- 12 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 2 tsp red wine vinegar
- 25 ½ oz red wine, e.g. merlot or cabernet (1 bottle)
-
16
oz beef broth
of 16 oz water - ½ tsp salt
- 2 tbsp corn starch
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3012 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1510 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Chinese Chicken Salad Dressing
10 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Squid Ink Pasta
1h
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 Min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2h 55min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80u. 10min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 godz. 25 min
Chocolate Marquise
4h 55min
Beef Empanadas
1 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min