Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 51.8 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 693.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Margarita
10min
Lemon Caper Aioli
10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Texas Caviar
15min
Aji Verde Sauce
1 Std.
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.