Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (½ in.)
- 7 oz cheddar cheese, cut into pieces (½ in.)
- 28 oz water
- 14 oz butternut squash, diced (½ in.)
- 12 ½ - 16 oz macaroni
- 14 oz milk
- 1 oz unsalted butter
- ½ tsp salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 oz all-purpose flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pasta Primavera
50min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Vegetarian Lasagna
2h 30 min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Mushroom Pie
1h 40min
Cornbread Pie
1h 25min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Macaroni and Cheese
35 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min