Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 can artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained
- 115 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 115 g mozzarella, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 285 g spinach leaves, frozen, defrosted and drained (see Tip)
- 225 g cream cheese, softened
- 85 g sour cream, any type
- ½ tsp red pepper flakes
- ¼ tsp salt
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp pepper sauce, type Tabasco
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 264 kJ / 63.1 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 122.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amaretto biscuits
30 min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min
Boosted Super Green Juice
10min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 Std. 35 Min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 Std. 30 Min
Red Velvet Waffle
20 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4hod. 20min
Spinach and Artichoke Dip
20 min