![Warm Spinach and Artichoke Dip Warm Spinach and Artichoke Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bd5503e1-e444-4574-b745-712c81a92a80/Derivates/06247c21-e51e-4f68-aee4-dc9799005f63.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 can artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained
- 115 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 115 g mozzarella, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 285 g spinach leaves, frozen, defrosted and drained (see Tip)
- 225 g cream cheese, softened
- 85 g sour cream, any type
- ½ tsp red pepper flakes
- ¼ tsp salt
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp pepper sauce, type Tabasco
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 264 kJ / 63.1 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 122.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Citrus Margarita
10 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 Std. 5 Min
Waldorf Salad
15 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Creamy pea soup
40 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min