Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pears
- 16 oz pinot noir
- 5 oz pomegranate juice
- 2 oz sugar
- ½ oz ginger, peeled, sliced
- 1 star anise
- ½ vanilla bean pod
- 1 Bosc pear, peeled, halved, cored
Reduction
- 3 oz Roquefort cheese, crumbled
- 2 tsp chopped pistachios, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1893.5 kJ / 452.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Tzatziki
20 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 dk
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Tomato Basil Soup
40 dk
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Leek and Potato Soup
40 dk