Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pears
- 16 oz pinot noir
- 5 oz pomegranate juice
- 2 oz sugar
- ½ oz ginger, peeled, sliced
- 1 star anise
- ½ vanilla bean pod
- 1 Bosc pear, peeled, halved, cored
Reduction
- 3 oz Roquefort cheese, crumbled
- 2 tsp chopped pistachios, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1893.5 kJ / 452.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Sweet potato cheesecake bars
2h
Monster Mash with Black Sesame Crackers
1 godz. 10 min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 Std. 25 Min
Avocado Coconut Ice Cream
8 godz. 15 min
Strawberry Shrub
10 min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
Geen beoordelingen
Cauliflower Cheese Bake
1 Std. 25 Min
Mushroom Risotto
30 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min