Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g sunflower oil
- 4 garlic cloves
- ½ tsp Dijon mustard
- 3 Tbsp aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 1 Tbsp apple cider vinegar
- 1 pinch salt, plus ½ tsp, or to taste
- 60 g red onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired, cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 pinch smoked paprika
- 800 - 850 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1508 kJ / 360.7 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 329.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1sa
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1sa
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
Geen beoordelingen
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1sa 45 dk
Potato, Pea and Onion Samosa
1h 35min
Calzone Napoletano
1h 40min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min