Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g sunflower oil
- 4 garlic cloves
- ½ tsp Dijon mustard
- 3 Tbsp aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 1 Tbsp apple cider vinegar
- 1 pinch salt, plus ½ tsp, or to taste
- 60 g red onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired, cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 pinch smoked paprika
- 800 - 850 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1508 kJ / 360.7 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 329.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1 Std.
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Guacamole
5 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 Min
Mushroom Wellington
2h 20 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Best Basic Houmous
5 min