Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
- 1 pinch ground black pepper
- 6 flour tortillas, large
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2589.6 kJ / 618.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 104.6 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 2015.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Calzone Napoletano
1h 40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min