Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 3 tsp fine sea salt, plus 1 pinch to taste
- 2 garlic cloves
- 200 g water
- 450 g avocado (approx. 3), cut in pieces (3 cm)
- 30 g lime juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 pinch ground black pepper, plus ½ tsp
- 10 g olive oil
- 400 g mixed peppers (e.g. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp maple syrup
- 170 g tortilla chips
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2030.1 kJ / 485.2 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 1700.3 mg
Alternatieve recepten
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 Min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Mushroom Wellington
2h 20min