Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz red onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
of 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414.4 kJ / 338.1 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 350.9 mg
Alternatieve recepten
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Lentil Moussaka
2h 20min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Carrot Croquettes
1h 10min
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min