Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz red onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
of 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414.4 kJ / 338.1 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 350.9 mg
Alternatieve recepten
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Spring Pea Green Soup
15 min
Vegetable Pancakes
30 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55p
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetarian Chili
50min
White Bean Soup
2 godz. 45 min