Buckwheat and Butternut Squash Risotto

Buckwheat and Butternut Squash Risotto

3.8 43 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • red onion quartered
    3 oz
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • vegetable stock
    25 oz
  • buckwheat groats
    6 oz
  • short grain rice
    2 oz
  • salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper
    1 tsp
  • butternut squash peeled and cubed (½ in.)
    12 oz
    12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)
  • mascarpone cheese
    1 oz
  • fresh parsley leaves chopped
    6 sprigs

Voeding per 1 portion

Calorieën 338.1 kcal / 1414.4 kJ
Eiwitten 8.4 g
Vetten 11.1 g
Koolhydraten 55.5 g
Vezels 6.6 g
Verzadigd vet 2.8 g
Natrium 350.9 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...