![Buckwheat and Butternut Squash Risotto Buckwheat and Butternut Squash Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ccf0e5fa-0e5a-49d8-972e-b58f9964525b/Derivates/4ccf5633-0feb-4148-8a15-878d115cfef3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz red onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
of 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414.4 kJ / 338.1 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 350.9 mg
Alternatieve recepten
Ratatouille
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Tofu Stew
30 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Black Bean Dip
5 min
Pumpkin Chili
50 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Greek Vegetables
1 Std.
Greek Lentils and Rice
40 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min