Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 9 oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
- 2 oz dry white wine
- 9 oz buckwheat groats, rinsed
- 19 oz vegetable stock, divided
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 oz unsalted butter
- 2 oz Gorgonzola cheese, cut in pieces
-
1
oz hazelnuts, chopped
of 1 oz sliced almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 448.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Steel Cut Oats
35min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Coconut Creamed Kale
20 min
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Almond Mocha Coffee
5 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Curried Lentils
5h 15min