Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
TM6 TM5

Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola

4.0 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

  • ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
  • 3 ½ oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 9 oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
  • 2 oz dry white wine
  • 9 oz buckwheat groats, rinsed
  • 19 oz vegetable stock, divided
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 oz unsalted butter
  • 2 oz Gorgonzola cheese, cut in pieces
  • 1 oz hazelnuts, chopped
    of 1 oz sliced almonds

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1813.3 kJ / 433.4 kcal
Eiwitten
14.8 g
Koolhydraten
53.7 g
Vetten
19.6 g
Verzadigd vet
6.5 g
Vezels
8.7 g
Natrium
448.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten