Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stroganoff
- 150 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 250 g carrots, sliced (2 mm)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g fresh mushrooms, quartered
- 500 g hearts of palm, tinned, drained, sliced (5 mm)
- 200 g soya cream
Parnsip and Leek Purée
- 250 g leeks, thinly sliced
-
25
g butter
of 25 g margarine - 450 g rice milk
- 1000 g parsnips, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- fresh parsley leaves, chopped, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15 min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Chickpea Gratin
1 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min