Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stroganoff
- 150 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 250 g carrots, sliced (2 mm)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g fresh mushrooms, quartered
- 500 g hearts of palm, tinned, drained, sliced (5 mm)
- 200 g soya cream
Parnsip and Leek Purée
- 250 g leeks, thinly sliced
-
25
g butter
of 25 g margarine - 450 g rice milk
- 1000 g parsnips, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- fresh parsley leaves, chopped, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Courgettes with Corn
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min